Γιατί Είναι Σπουδαίο Το Coaching Για Την Επιτυχία Των Στόχων Μας;

198

Written by:

Η διαδικασία του Coaching δεν είναι απλά σημαντική, αλλά ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να επιτύχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς να επιτύχεις.

Υπάρχουν τρεις βασικοί λόγοι για αυτό.

  1. Το Coaching σε δεσμεύει να επιδιώξεις τις αλλαγές που επιθυμείς, διότι πληρώνεις για αυτό! Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, όταν ο πληρώνεις για μία υπηρεσία, τόσο πιο σοβαρά δεσμεύεσαι προκειμένου να επιτύχει στον στόχο που έθεσες όταν πλήρωσες για αυτήν. Επομένως, η προσοχή σου αυξάνεται, η στόχευσή σου είναι μεγαλύτερη και η δέσμευσή σου προκειμένου να επιτύχεις είναι μεγαλύτερη.
  2. Όταν προσλαμβάνεις υπηρεσίες Coaching, βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων. Η/ο Coach ασχολείται αποκλειστικά με την διαδικασία επιτυχίας που χρειάζεται να ακολουθήσεις. Δεν παρασύρεται ούτε από συζητήσεις συναδέλφων σου, ή οικογενειακά σου θέματα ή συζητήσεις της γειτονιάς. …
  3. Ενώ μπορεί να γνωρίζεις τί χρειάζεται προκειμένου να αποκτήσεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, εντούτοις πολύ συχνά κατακλύζεσαι από αρνητικές πεποιθήσεις, φοβίες και παρελθοντικά βιώματα. Όταν, όμως, λάβεις υπηρεσίες Coaching, ωθείσαι συστηματικά να εστιάσεις περισσότερο στις ικανότητες και δυνατότητες που έχεις και να κάνεις ουσιαστικά βήματα δράσης. Ταυτόχρονα με την αρωγή του Coaching σπάς τους φόβους που σε περιορίζουν, οπότε βλέπεις τα αποτελέσματά σου να γίνονται πραγματικά.

 

 

Το Coaching, λοιπόν, αποτελεί την πιο ισχυρή δύναμη μεταμόρφωσης και επιτυχίας που υπάρχει σήμερα και μας προσφέρει τα θετικά αποτελέσματα που επιθυμούμε να λάβουμε.

Αυτήν την αλλαγή την είδα να συμβαίνει τόσο σε εμένα, μέσα από όλες τις υπηρεσίες Coaching που έχω προσωπικά λάβει, όσο και στους πελάτες μου που τους έχω παράσχει Coaching.

 

 

 

 

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες εξειδικευμένες στρατηγικές για το πώς θα επιτύχετε τους προσωπικούς σας Στόχους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω email: panagiota@uplifepsychology.com

Τα προγράμματα Life Coaching γίνονται διαδικτυακά (π.χ. μέσω  Skype ή Messenger ή αντίστοιχου προγράμματος τηλεδιασκέψεων).

* * * * * * * *

Μετά από μία πολύχρονη σταδιοδρομία στην επιστημονική έρευνα στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας (CNRS) και στο Collège de France, από το 2008 έως σήμερα ασχολήθηκα με επιτυχία με δύο τομείς:

Α) την θεραπεία του Πανικού, της Αγοραφοβίας και άλλων Φοβιών, καθώς και της Αγχώδους Διαταραχής και της Κατάθλιψης. Η θεραπευτική μου προσέγγιση εδράζεται στην εφαρμογή των επιστημονικά και ψυχοθεραπευτικά εμπεριστατωμένων μεθόδων που προσφέρουν ριζική και οριστική αντιμετώπιση των παραπάνω διαταραχών.

Β) τα Προγράμματα (ατομικά και ομαδικά) Life Coaching  με εξειδίκευση στο Success Coaching, όπου καθοδηγώ τους πελάτες μου να επιτύχουν τους Στόχους που θέτουν σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους, όπως ο οικονομικός, ο εκπαιδευτικός, ο συναισθηματικός, ο οικογενειακός, ο προσωπικός, ο κοινωνικός. κ.ο.κ.

Είμαι πιστοποιημένη Ψυχολόγος, Mέλος του Επίσημου οργάνου Ψυχολογίας της Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ)Είμαι επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ψυχολογικών Συλλόγων (EFPA).  Διαθέτω επίσης την Πανευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ασκησης της Ψυχολογίας Europsy σε 19 χώρες της Ευρώπης.  Επίσης, είμαι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Συναισθηματικής Νοημοσύνης (ISEI) και του Διεθνούς Δικτύου Eκπαιδευτών CEB (Cultivating Emotional Balance – Καλλιεργώντας Συναισθηματική Νοημοσύνη). 

Παρέχω Ατομική Συμβουλευτική για Προσωπική Βελτίωση και Αυτογνωσία, Θεραπεία των Φοβιών – Αγχώδους Διαταραχής – Κατάθλιψης, , Εκπαίδευση στην Συναισθηματική Νοημοσύνη και την εφαρμογή της στον Επαγγελματικό τομέα, Coaching για την επιτυχή διαβίωση και την επαγγελματική σταδιοδρομία, Mindfulness τεχνικές για επίτευξη Ηρεμίας, Γαλήνης και Συγκέντρωσης  του Νου καθώς και ομαδικά σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Coaching.

Θα ήθελα να ακούσω την ιστορία σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου σήμερα!

Παναγιώτα

Last modified: June 28, 2020

Comments are closed.

%d bloggers like this: