Τα Μικρά Σταθερά Βήματα Επιτυχίας Ενός Στόχου

1202

Written by:

Πολλές φορές δεν συνειδητοποιούμε πως βαδίζουμε σταθερά προς την επίτευξη ενός δημιουργικού μας στόχου. Αυτό συμβαίνει, διότι, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν αναγνωρίζουμε τα μικρά επιτεύγματα που επιτυγχάνουμε στην καθημερινότητά μας. Χρειάζεται να αυξάνουμε την συνειδητότητά μας, προκειμένου να κατανοούμε και το παραμικρό επίτευγμα που έχουμε καταφέρει. Επιπλέον, χρειάζεται συνειδητά να σπάμε έναν μεγάλον στόχο σε πολύ μικρούς υπο-στόχους, βήματα βατά για εμάς, δηλαδή. Όσο πιο βατό το κάθε ενδιάμεσο βήμα, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες θα έχουμε να το πραγματοποιήσουμε με επιτυχία. Εφόσον, δε, το επιτύχουμε, χρειάζεται να προχωρήσουμε στο επόμενο που μας οδηγεί πιό κοντά στην επίτευξη του τελικού μας στόχου. Αρκεί να έχουμε κατά νου πως το κάθε βήμα συνδέεται με το επόμενο με μία λογική αλληλουχία και πως μαζί συνθέτουν την αλυσίδα εκείνη που ενώνει το ξεκίνημά μας προς τον στόχο με την τελική μας άφιξη προς αυτόν. Η συνειδητότητα αυτών των μικρών βημάτων θα μας οδηγήσει με επιτυχία στο τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Δείτε το σχετικό Video εδώ:

 

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες εξειδικευμένες στρατηγικές για το πώς θα επιτύχετε τους προσωπικούς σας Στόχους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου,

είτε μέσω email: panagiota@uplifepsychology.com

είτε μέσω τηλεφώνου: (+30) 6983 282 252 & (+30) 210 4675543

 

Τα προγράμματα Life Coaching γίνονται διαδικτυακά (π.χ. μέσω  Skype ή Messenger ή αντίστοιχου προγράμματος τηλεδιασκέψεων).

* * * * * * * *

Μετά από μία πολύχρονη σταδιοδρομία στην επιστημονική έρευνα στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας (CNRS) και στο Collège de France, από το 2008 έως σήμερα ασχολήθηκα με επιτυχία με δύο τομείς:

Α) την θεραπεία του Πανικού, της Αγοραφοβίας και άλλων Φοβιών, καθώς και της Αγχώδους Διαταραχής και της Κατάθλιψης. Η θεραπευτική μου προσέγγιση εδράζεται στην εφαρμογή των επιστημονικά και ψυχοθεραπευτικά εμπεριστατωμένων μεθόδων που προσφέρουν ριζική και οριστική αντιμετώπιση των παραπάνω διαταραχών.

Β) τα Προγράμματα (ατομικά και ομαδικά) Life Coaching  με εξειδίκευση στο Success Coaching, όπου καθοδηγώ τους πελάτες μου να επιτύχουν τους Στόχους που θέτουν σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους, όπως ο οικονομικός, ο εκπαιδευτικός, ο συναισθηματικός, ο οικογενειακός, ο προσωπικός, ο κοινωνικός. κ.ο.κ.

Είμαι πιστοποιημένη Ψυχολόγος, Mέλος του Επίσημου οργάνου Ψυχολογίας της Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ)Είμαι επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ψυχολογικών Συλλόγων (EFPA).  Διαθέτω επίσης την Πανευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ασκησης της Ψυχολογίας Europsy σε 19 χώρες της Ευρώπης.  Επίσης, είμαι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Συναισθηματικής Νοημοσύνης (ISEI) και του Διεθνούς Δικτύου Eκπαιδευτών CEB (Cultivating Emotional Balance – Καλλιεργώντας Συναισθηματική Νοημοσύνη). 

Παρέχω Ατομική Συμβουλευτική για Προσωπική Βελτίωση και Αυτογνωσία, Θεραπεία των Φοβιών – Αγχώδους Διαταραχής – Κατάθλιψης, , Εκπαίδευση στην Συναισθηματική Νοημοσύνη και την εφαρμογή της στον Επαγγελματικό τομέα, Coaching για την επιτυχή διαβίωση και την επαγγελματική σταδιοδρομία, Mindfulness τεχνικές για επίτευξη Ηρεμίας, Γαλήνης και Συγκέντρωσης  του Νου καθώς και ομαδικά σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Coaching.

Θα ήθελα να ακούσω την ιστορία σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου σήμερα!

Παναγιώτα

Last modified: May 26, 2020

Comments are closed.

%d bloggers like this: