Σχετικά Με Το Βιβλίο Μου “Η Δύναμη Της Ευγνωμοσύνης”

914

Written by:

Ο λόγος που έγραψα ένα βιβλίο για την Ευγνωμοσύνη είναι διότι πιστεύω ακράδαντα στην τεράστια δύναμη που διαθέτει αυτό το Συναίσθημα.
Για την ακρίβεια αποτελεί κάτι παραπάνω από συναίσθημα. Αποτελεί μία ύψιστη νοητική διεργασία, έναν συγκεκριμένο τρόπο θεώρησης της ζωής και των πραγμάτων της. Χάριν σε αυτόν τον τρόπο θεώρησης κάθετί που λαμβάνει χώρα στην ζωή σου, είτε το διάλεξες είτε συνέβη χωρίς την επιλογή σου, το αντιμετωπίζεις με αποδοχή και θετική διάθεση.
Ευχαριστείς για ό,τι σου δίδεται ή για ό,τι εμφανίζεται στην ζωή σου, διότι τίποτα μα τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Η στάση σου αυτήν επιτρέπει να ζεις την ζωή με θετικό συναίσθημα. Να βλέπεις τις ευκαιρίες αλλαγής, βελτίωσης και ανάπτυξης εκεί όπου η στάση της Μη-Ευγνωμοσύνης αντικρύζει μόνο απαισιοδοξία, μιζέρια, κακοτυχία, έλλειψη και αδιέξοδο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείς να απολαύσεις μία πλήρη και γεμάτη Σκοπό και νόημα ζωή.
Μόνο μέσω της ευγνωμοσύνης μπορείς να επιτρέψεις στην Αυθεντική Χαρά και την Αληθινή Αγάπη να γεμίσουν την ζωή σου.
Είναι «μαγική» σχεδόν η Δύναμη της Ευγνωμοσύνης και δρα σε πολλά επίπεδα της ανθρώπινης διαβίωσης: αποδεδειγμένα προσφέρει οφέλη στην σωματική υγεία, την νοητική, την ψυχολογική, αλλά και στις σχέσεις μας, τις κοινωνικές, οικογενειακές, τις επαγγελματικές και τις προσωπικές.
Επιπλέον, η Ευγνωμοσύνη προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια για να διεκδικήσουμε τους Δημιουργικούς Στόχους μας με θετικό συναίσθημα και με όση υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον Στόχο χρειάζεται έως το τελικό αποτέλεσμα.
Μέσα στο νέο βιβλίο μου, λοιπόν, «Η Δύναμη Της Ευγνωμοσύνης» εξηγώ αναλυτικά όλες τις παραπάνω πληροφορίες. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως παραθέτω αναλυτικά παραδείγματα για τον τρόπο που ασκούμε και εντάσσουμε την ευγνωμοσύνη στην καθημερινή μας ζωή, ενώ περιλαμβάνω μία επιλογή από ευχάριστες και ισχυρές ασκήσεις που μας εκπαιδεύουν στην καλλιέργεια και την ενίσχυσή της.
Μπορείτε άμεσα να κατεβάσετε το βιβλίο ΔΩΡΕΑΝ από την σελίδα μου https://uplifepsychology.com.

Θα χαρώ και θα είμαι ευγνώμων να λάβω τις εντυπώσεις σας από την ανάγνωσή του και την εφαρμογή των ασκήσεων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω του email μου: panagiota@uplifepsychology.com.

Σας εύχομαι μία υπέροχη αναγνωστική εμπειρία με ευγνωμοσύνη και δημιουργικότητα!

Παναγιώτα Παναγιωτάκη

 

 

Last modified: September 1, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: