Γιατί Είναι Σημαντική Η Αυτοπεποίθηση Στην Ζωή Μας

814

Written by:

Η αυτοπεποίθηση αποτελεί την αίσθηση βεβαιότητας που διαθέτει  ο άνθρωπος πως μπορεί να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις που εμφανίζονται στην ζωή του. Είτε αυτές οι απαιτήσεις είναι κοινωνικές είτε γνωστικές είτε ακαδημαϊκές είτε επαγγελματικές είτε οικογενειακές, κοκ.

Η αυτοπεποίθηση επισημαίνει στον άνθρωπο πως:

α) διαθέτει αξία, η οποία είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!

β) διαθέτει άπειρες ικανότητες, δεξιότητες, γνώσεις, για να αντιμετωπίζει τα όποια εμπόδια προκύπτουν στην πορεία του στην ζωή και στην Δημιουργία.

 

Η αυτοπεποίθηση συνοδεύεται από την Αυταγάπη, τον Αυτοσεβασμό και την Αυτοεκτίμηση.

 

Παρακολουθείστε αναλυτικά στο παρακάτω video την ανάλυσή μου σχετικά με την αυτοπεποίθηση ΕΔΩ!

—-

Αν επιθυμείς να μάθεις πώς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και να μεταμορφώσεις την ζωή σου με ΕΠΙΤΥΧΙΑ, επικοινώνησε μαζί μου

μέσω email: panagiota@uplifepsychology.com ή

στα τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 6983 282 252 & +30 210 4675543.

Οι συναντήσεις γίνονται είτε στην έδρα μου στην Αθήνα ή σε εκείνην της Σαλαμίνας είτε και διαδικτυακά (π.χ. μέσω  Skype, Viber, WhatsApp ή Hangouts).

Μετά από μία πολύχρονη σταδιοδρομία στην επιστημονική έρευνα στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας της Γαλλίας (CNRS), εδώ και πάνω από μία δεκαετία εστιάζω το έργο μου στην επιτυχή θεραπεία του Πανικού, της Αγοραφοβίας και άλλων Φοβιών, καθώς και της Αγχώδους Διαταραχής και της Κατάθλιψης. Η θεραπευτική μου προσέγγιση εδράζεται στην εφαρμογή των επιστημονικά και ψυχοθεραπευτικά εμπεριστατωμένων μεθόδων που προσφέρουν ριζική και οριστική αντιμετώπιση των παραπάνω διαταραχών.

Είμαι πιστοποιημένη Ψυχολόγος, Mέλος του Επίσημου οργάνου Ψυχολογίας της Ελλάδος, του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ)Είμαι επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ψυχολογικών Συλλόγων (EFPA).  Διαθέτω επίσης την Πανευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ασκησης της Ψυχολογίας Europsy σε 19 χώρες της Ευρώπης.  Επίσης, είμαι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Συναισθηματικής Νοημοσύνης (ISEI) και του Διεθνούς Δικτύου Eκπαιδευτών CEB (Cultivating Emotional Balance – Καλλιεργώντας Συναισθηματική Νοημοσύνη). 

Παρέχω Ατομική Συμβουλευτική για Προσωπική Βελτίωση και Αυτογνωσία, Θεραπεία των Φοβιών – Αγχώδους Διαταραχής – Κατάθλιψης, , Εκπαίδευση στην Συναισθηματική Νοημοσύνη και την εφαρμογή της στον Επαγγελματικό τομέα, Coaching για την επιτυχή διαβίωση και την επαγγελματική σταδιοδρομία, Mindfulness τεχνικές για επίτευξη Ηρεμίας, Γαλήνης και Συγκέντρωσης  του Νου καθώς και ομαδικά σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Coaching.

Θα ήθελα να ακούσω την ιστορία σου.

Μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μου σήμερα!

Παναγιώτα

Last modified: September 1, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: